dijous, 25 de novembre del 2010

No deixes de caminar...

El temps passa i hi ha llocs que cobren vida i altres que desapareixen, per aquesta raó és necessari  gaudir d’esperit aventurer i endinsar-se en rutes i senders que a primera vista no hi tenen cap peculiaritat. Perquè allò que visquem en aquella travessia: rialles, sustos, esforços, pors…  Ho recordarem com un de les millors experiències, per que hem aconseguit personalitzar, el que era impersonal, li hem atorgat vida i sentit a llocs que abans per a nosaltres no en tenien.
El senderisme ens dona l’oportunitat d’aprendre  de tot tipus de vivències. Moments de molt d’esforç, fred, calor, pluja, lesions, discussions, desorientacions… però el més important és no perdre el sentiment de superació i de motivació, d’aquesta forma sempre aplegarem al fi de forma victoriosa.
En el senderisme posem en pràctica valors essencials en vida mateixa, com el companyerisme, no tirar la tovalla, la curiositat i un llarg etcètera, que de manera simultània rebem  una gran i insuperable recompensa, no mai imaginada. No deguem centrar-nos en les aparences sinó motivar-nos per a gaudir i superar qualsevol obstacle.
Podem repetir cada setmana la mateixa senda però mai es suficient, perquè cada Vega presencies un paisatge diferent, no sols per la quantitat d’arbres o la vista que observes, sinó per la posició del sol, per el color del arbres de fulla caduca, per la àguila que observem en un dia qualsevol, per l’aigua que corre per els barrancs, infinitat de circumstancies variables que faran que cada vegada que aplegues al cim siga un moment únic i irrepetible que sol “tu” has presenciat.

El senderisme aporta moments impactants i feliços amb família i amics, que ni els diners, ni el treball, ni qualsevol altra cosa podran aconseguir. Quan caminem experimentem tot tipus de sentiments, aventures, emocions que perduren en el temps. 
A que esperem, posant-nos les botes i l’aigua i comencem a caminar fins on ens porte el camí...Ens vegem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada