dilluns, 13 de desembre del 2010

El mirador de les dos Marines.

La serra de Bèrnia destaca per el seu aspecte escarpat, pedregós i per gaudir de unes vistes privilegiades combinades de mar i muntanya. És una serra compartida per els municipis de Callosa d’Ensarrià, Altea, Benissa, Xaló i Calp, en fi és el punt d'encontre de les dos marines, la Marina Alta i  la Marina Baixa. La serra de Bèrnia,  és un dels importants referents geogràfics de la província de Alicant, la seua  posició perpendicular al litoral  li proporciona unes cites magnífiques.
                                                                El Puig Campana
La Serra de Bèrnia amb els 1.129 metres d'altitud per damunt del nivell del mar, és, junt al Puig Campana (Finestrat) un dels cims més destacats de la comarca de la Marina Baixa. L'orde de Felip II va construir un fort a Bèrnia, amb la finalitat de prevenir les revoltes dels moriscos i defendre la costa de pirates.
                                                            El Fort de Bèrnia
La serra és òptima per a arbres com les Carrasques, el pi Blanc, bosquets de Savina Negral, gal·lers i teixos. La combinació de colors junt a les escapades penyes fan que la Serra de Bèrnia siga un punt de referència.


Una volta al cim es necessari fotografiar la instantània panoràmica combinada de mar i terra que permaneixerà durant molt de temps als nostres pensaments.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada